Funktionslänkar —>   
  Hem 

Önska en låt   
Ditt namn:
Artist:
Låt:
Hälsning:
 
 

Topplistan   

Topplistan är desarmerad tills vidare


Nyheter  
Föreslå låtar till Topplistan

Vi har ett par saker vi vill be er som brukar föreslå låtar till Topplistan om. För det första - kolla om din låt kanske redan finns med på listan. Varje vecka fårvi förslag på låtar som redan är med. För det andra - har du föreslagit en låt och förslaget har raderats så är det ingen idé att du föreslår den igen. Den kommer inte att komma med. Att en låt föreslås innebär inte att den hamnar i en väntelista. Vi får massor av förslag och många förkastas. Exempel på låtar som i princip alltid dissas är supporterlåtar för enskilda lag och rena skämtlåtar.

 

Av Radioteamet
inskriven nyhet 2004-11-16 23:48:14

« Tillbaka
 


Dagens program   
 
Måndag



OBS
Programmen sänds om & när det finns en ledig DJ som har tid och möjlighet att sända. Ibland finns inte detta och då ställs ett program in. Så enkelt är det.

Det är bra att hålla koll på tråden: 13644825.1 på Sverigekonfen. Denna tråd är en s.k DJ-tråd och får inte användas av andra än just DJs på HT-Radion.
MODs hjälper oss att hålla tråden ren från övriga inlägg.
Matchbevakning
Vi specialbevakar just din seriematch LIVE i HT-Radio om du vill. Fyll i information i fälten nedan och sen är det bara att hålla tummarna för att just din match är med bland dem som väljs ut

Lagnamn:
MatchID:
div. I-V
div. VI
div. VII
Cupen/träning
Hälsning/Motivering: